Betway får förlängning med Hamburg European Open

Super Group-ägda Betway har förlängt sitt partnerskap med Hamburg European Open för att täcka 2022 års upplaga av tennisevenemanget.

 

Enligt avtalet kommer Betway att förbli officiell bettingsponsor för tävlingen, som i år äger rum den 16-24 juli i Rothenbaum.

Det utökade avtalet omfattar både herr- och damtävlingarna i Open.

I Hamburg European Open 2022 kommer spelare som Danmarks Holger Rune, Spaniens Alejandro Davidovich Fokina, Danielle Collins från USA och turneringsambassadören Andrea Petkovic från Tyskland att delta.

”Vi är glada att kunna meddela att vi utökar vårt partnerskap med Betway”, säger turneringsdirektör Sandra Reichel. ”De kom ombord förra året i ovanliga tider med ett flerårigt avtal och nu har de engagerat sig ännu mer generöst för idén om en turnering för män och kvinnor.

”De stöder oss i att skriva historia genom att det kombinerade evenemanget återvänder till Hamburg efter 44 år.”

Betways verkställande direktör Anthony Workman tillade: ”Vi är mycket stolta över att fortsätta vårt fantastiska samarbete med Hamburg European Open. I år är vi också oerhört glada över att skapa en bit historia när vi samarbetar med damturneringen.

”Det är mycket viktigt att damspelet får stöd för att det ska kunna växa, så det är fantastiskt att vi har kunnat spela en roll i detta genom vårt partnerskap med Hamburg European Open.”